E-gazete
Türkiye'deki birçok üniversiteden takımların katıldığı ‘Üniversite Ekip Yemek Yarışması'nda başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere tropikal ürünler kullanılarak oluşturulan tabaklar hazırlandı.
NEÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin 45 dakikalık süreçte hazırladığı ürünler, jüriler tarafından beğeniyle karşılandı.
Jüri değerlendirmeleri sonucunda Rümeysa Erdem, Merve Şimşek ve Fatma Betül Damgacı, 15 bin liralık birincilik ödülünün ve kupanın sahibi oldu. 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. Yılmaz Seçim, "Bölümümüzde teorik eğitimle birlikte işin mutfağına, pratiğe de son derece ehemmiyet gösteriyor ve öğrencilerimize bu şekilde eğitim veriyoruz. Kazanılan ödüller de verdiğimiz eğitimler ve öğrencilerimizin çabalarının bir sonucu… Onların başarısıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle yarışmada birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
(Sibel Elmas)