Oyuncu Bilgisayarı Modelleri ve Fiyatları

 Oyuncu Bilgisayarı Modelleri ve Fiyatları
Oyuncu Bilgisayarı Modelleri ve Fiyatları

 

Oyuncu bilgisayarı modelleri seçiminde, ihtiyaç duyduğunuz performans gereksinimlerine göre karar vermelisiniz. Oyun deneyimi odaklı özellikleri sayesinde, oyuncu bilgisayarı modelleri gamer'ların tercihi oldu.   Yüksek RAM kapasitesi ve yeni nesil işlemci avantajıyla, istediğiniz tüm oyunlarda oyuncu bilgisayarı modelleri ile harika deneyim elde edebilirsiniz. Peki modellerde fiyatlar nasıl? 2024'te masaüstü, eğitim veya all in one konseptli PC'lerde olduğu gibi, oyuncu bilgisayarı modellerinde de fiyatlar merak konusu. Oyuncu PC'lerinde modeller ve fıyatlara bakalım.

Oyuncu Bilgisayarı Modellerinde Hangi Markaları Tercih Etmeli?

Oyuncu bilgisayarı fiyatlarını belirleyen birçok kriter vardır. Bunların başında da marka, modeller geliyor. Oyun bilgisayarı markaları içinde Turbox ve Dragos ilgi gören seçeneklerden. Güçlü işlemciler, performans odaklı ekran kartları ve çok daha fazlasıyla, iki marka oyun bilgisayarı alanını domine etmeyi başardı. Genel olarak bilgisayarların özelliklerine bakarsanız, Intel ve AMD işlemci modelleri PC'lere önemli bir güç sağlıyor. Hem masaüstü oyun bilgisayarı hem de laptop oyun bilgisayarı modellerinde, en yüksek sistem gereksinimlerine adapte olan bir model karşınıza çıkacak.

Oyuncu Bilgisayarı Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Neler?

Bilgisayar satın alırken, kaliteli marka seçimi dışında modelleri, donanımlarına göre değerlendirmek gerekli. İşlemci tarafında oyun bilgisayarları Intel Core i7 ve i9 serisi, ayrıca AMD'de Ryzen 5, 7 ve 9'u barındırıyor. Bunun haricinde ekran kartı chipset tarafında NVIDIA ve AMD modelleri göz alıyor. Hem işlemci hem de ekran kartı, fiyatları etkiliyor. NVIDIA ekran kartlarında GeForce serisinin sınıfı, AMD'de ise Radeon RX veya Radeon R7 serisinin nesli fiyatı etkiler.

RAM, oyuncu bilgisayarı seçeneklerinde önemli faktörler içindedir. Oyuncu bilgisayarı RAM seviyesi, performansın üzerinde etkilidir. Bundan ötürü, RAM kapasitesi en az 8 GB olmalıdır. Bilgisayarın RAM'inin 16, 32 veya 64 GB olmasına göre de fiyat etiketi değişir. En ucuz ve kaliteli oyun bilgisayarını arıyorsanız, bilgisayar satışı sağlayan online platformlardan filtreleme yapmalısınız.

İnternetten Oyuncu Bilgisayarı Siparişinde Nelere Dikkat Etmeli?

Bilgisayar almayı düşünüyorsanız, sistem gereksinimleri standartların üzerinde modeller tercih etmelisiniz. Bugünün ihtiyaçlarından ziyade, en az birkaç sene sonrasının teknik standartlarını baz alırsanız, aradığınızı bulabilirsiniz. SSD ve HDD kapasitesi açısından gelişmiş modeller, RAM ve monitör boyutu bakımından size uygun modeller fark yaratabilir.

Güvenilir platformlardan alışveriş yapmak her zaman avantajlıdır. Hem satış esnasında hem de sonrasında olası problemlerde, güvenilir markaları muhatap alabilirsiniz. Atom Bilişim, oyuncu bilgisayarı konusunda en iyi seçenekleri sunuyor. Dragos, Turbox ve birçok oyuncu bilgisayarı beklentilerinizin ötesinde bir deneyim sunacak.

 

Kaynak: Bülten

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER