Küçük bisikletçilerden 18 madalya ve 2 kupa

- Güncelleme Tarihi:

 Küçük bisikletçilerden 18 madalya ve 2 kupa

Meram Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu'nda Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen proje kapsamında güvenli sürüş eğitimleri verildi.

Proje kapsamında antrenör görevlendirildi ve bu yıl 4. sınıf öğrencileri bisiklet yarışlarına hazırlandı. 

Çalışmalar hemen meyvesini verdi. Öğrenciler bisiklet turnuvasında büyük başarı kazandı.

2 takım da şampiyon!

Bisiklet turnuvasına iki takım 10 sporcu ile katılan Meram Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu, minikler kategorisinde kız ve erkek takımları ilk 4 dereceyi aldı. Her iki takım da birinci olarak toplamda 18 madalya ve 2 kupa kazandı.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Meram Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu Müdürü Şener Aydoğan "Öğrencilerimizi, bisiklet antrenörümüz Hasan Hüseyin Akırşan'ı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya haber #Konya spro #Konya bisiklet

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER