Konyaspor 53 gün sonra ateş hattından çıktı! Konyaspor 2- Pendikspor 0 ( MAÇ SONU)

 Konyaspor 53 gün sonra ateş hattından çıktı! Konyaspor 2- Pendikspor 0 ( MAÇ SONU)
Süper Lig’in 28. haftasında Pendikspor’a konuk olan ve karşılaşmadan galip ayrılan Konyaspor, 53 günlük aranın ardından küme düşme hattının üstüne çıktı! Maç sonu: Konyaspor 2- Pendikspor 0

Süper Lig'in 16. haftasında 10 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe'ye konuk olan Anadolu Kartalı, rakibine 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup olarak haftayı küme düşme hattının içinde tamamlamıştı.

Konyaspor 53 günlük süreçte 11 maça çıkarken; 12. karşılaşmada direkt rakiplerinden Pendikspor'u mağlup ederek küme düşme hattının üstüne çıktı. 

12' dakikada gol geldiiii! Konyaspor penaltıdan bulduğu gol ile öne geçen taraf oldu. Sokol Cikalleshi golü atan oyuncu. 

74' dakika goooool!!! Pendik Stadı stadında farkı açan golü atan oyuncu Valon Ethemi.

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #konyaspor #pendikspor #konyaspor haber #konyaspor haberleri #konyaspor pendikspor #konyaspor küme #Valon Ethemi #Sokol Cikalleshi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”