Konyaspor’un savunması sınıfta kaldı!

 Konyaspor’un savunması sınıfta kaldı!
Konyaspor savunması kırmızı alarm verdi! Yeşil-beyazlılar Süper Lig’in ilk 3 haftasında savunma alanında problemler yaşarken; kalesine çekilen 26 şutun 7’isinde gole engel olamadı.

Konyaspor'un savunması kırmızı alarm verdi! Yeşil-beyazlılar Süper Lig'in ilk 3 haftalık periyodunda kalesinde toplam 7 gol görürken, Anadolu Kartalı'nın savunması kırmızı alarm yaktırdı. Bahse konu süreçte 3 puan toplayabilen yeşil-beyazlılar savunma sorununun ön plana çıktığı Bodrumspor deplasmanından da eli boş döndü.

3 haftada 7 gol

Konyaspor, Süper Lig'in ilk 3 haftasında kalesinde tam 7 gol gördü. Süper Lig'in açılış haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılasan yeşil-beyazlılar, kalesinde 2 gol görürken 3 kez gol sevinci yaşadı. 2. haftada evinde son şampiyon Galatasaray'ı ağırlayan Anadolu Kartalı, söz konusu maçta da kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri 1 kez sarsmayı başardı. 3. hafta karşılaşmasında ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşılan Konyaspor, kalesinde 3 gol görürken rakip fileleri de 1 kez havalandırdı.

Savunma rakipleri durduramıyor!

Bu sezon savunma konusunda ciddi problemler yaşayan Konyaspor'da, rakiplerin rahat şut çekmesi de dikkatlerden kaçmadı. Ligin ilk haftasında oynanan maçta Kasımpaşa Konyaspor kalesine 8 şut çekerken, takip eden hafta Konya'da oynanan maçta ise Galatasaray 7 kez Anadolu Kartalı'nın kalesini yokladı. Son oynanan Bodrumspor maçı ise farklı bir istatistik ortaya çıkarttı. Ege ekibi Konyaspor kalesini abluka altına alırken; Anadolu Kartalı'nın kalesine 11 şut gönderdi. (Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER