Konyaspor evinde galip! Konyaspor 2 - 1 Eyüpspor (Maç Sonucu)

 Konyaspor evinde galip! Konyaspor 2 - 1 Eyüpspor (Maç Sonucu)
Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında Eyüpspor’u ağırladı. Mücadelede İlk yarı 0-0 sona ererken ikinci yarıda Eyüpspor Ahmed Kutucu ile 1-0 öne geçti, Yusuf Erdoğan skora eşitliği getirdi. Mücadelenin son dakikasında Konyaspor, Aleksic’in şık golüyle geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı.

Trendyol Süper Lig'de 8 .hafta mücadelesinde Konyaspor, Eyüpspor'u 90+6'da Aleksic mükemmel volesiyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta Konyaspor, Eyüpspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. 65. dakikada Ahmet Kutucu'nun uzaktan mükemmel vuruşuyla konuk ekip skor üstünlüğünü ele geçirdi: 0-1.

72. dakika sahne alan Yusuf Erdoğan sol çaprazdan topu ağlarla buluşturunca skora denge geldi: 1-1. 90+6'da sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Aleksic şık voleyle topu ağlarla buluşturdu ve yeşil-beyazlı ekibe kritik 3 puanı getirdi: 2-1. 

Bu sonuçla Konyaspor puanını 11'e yükseltti. İstanbul temsilcisi ise 12 puanda kaldı. Öte yandan maçın 89. dakikasında ev sahibi ekibin teknik direktörü Ali Çamdalı yoğun itirazdan kırmızı kart gördü.

 

Kaynak: AA

  • #Trendyol Süper Lig #Tümosan Konyaspor #ikas eyüpspor

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”