Konyaspor Ege’de kayıp!

 Konyaspor Ege’de kayıp!
Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında Bodrumspor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlılar puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alan Bodrumspor’a 3-1 mağlup oldu

Konyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Bodrumspor'a konuk oldu. Haftaya 3 puanla başlayan yeşil-beyazlılar, puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alan Bodrumspor'a karşı puan mücadelesi verdi.

Anadolu kartalı 28. dakikada Adil Demirbağ'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşerken, Ege ekibi 40. dakikada George Puşcaș'ın ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkarttı. İlk yarının son dakikalarında serbest vuruş kazanan Konyaspor, Pedrinho'nun sert ve düzgün vuruşuyla golü buldu ve farkı 1'e indirerek ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarının son dakikalarında Bodrumspor VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen eski Konyasporlu Kenan Özer vuruşu gole çevirerek maçın 3-1'lik skorunu atadı. Konyaspor bu sonuçla 3 puanda kalırken; Bodrumspor ise puanını 3'e çıkarttı.

KONYASPORLU 3 İSİM, İLK 11'E GİRDİ

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Bodrumspor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitti. Çamdalı hafta içinde sakatlanan Uğurcan Yazğılı'nın yerine sağ bekte Nikola Boranijasevic'e forma verdi. Galatasaray maçında gol sevinci yaşayan Oğulcan Ülgün adını ilk 11'e yazdırırken; performansında düşüş yaşayan Alassane Ndao ise kulübeye çekildi. Galatasaray maçında 3'lü savunmadan dolayı yedek kulübesine geçen Filip Damjanovic ise yeniden formasına kavuştu.

KONYASPOR'UN 11'İ NASIL OLUŞTU?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Galatasaray maçında 3-4-3 dizilişini denerken Bodrumspor karşısında ise yeniden 4-2-3-1 dizilişine geçiş yaptı. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik, savunma 4'lüsünde Nikola Boranijasevic, Adil Demirbağ, Filip Damjanovic ve Guilherme Sitya, 2'li ön liberoda Marko Jevtovic ve Oğulcan Ülgün, orta üçlüde Pedrinho, Yusuf Erdoğan ve Danijel Aleksic, forvet hattında ise Umut Nayir ilk 11'de kendisine yer buldu.

BODRUMSPOR'UN SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK YOK

Teknik direktör İsmet Taşdemir'in tercih ettiği 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Bodrumspor, Konyaspor'a karşı da aynı dizilişle sahaya çıktı. Ege ekibinde kalede Diogo Sousa, savunma 4'lüsünde Üzeyir Ergün , Christophe Hérelle, Ali Aytemur  ve Cenk Şen ,  2'li ön liberoda Samet Yalçın ve Musah Mohammed , orta saha 3'lüsünde Fredy , Gökdeniz Bayrakdar  ve Zdravko Dimitrov, forvette ise George Pușcaș'a verdi.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER