Konyaspor çıkış arıyor!

 Konyaspor çıkış arıyor!
Konyaspor çıkış arıyor. Süper Lig’de çıktığı son 2 maçından mağlup ayrılan yeşil-beyazlılar, Kayserispor karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Konyaspor, çıkış arıyor. Taraftarını ve camiayı oldukça üzen yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kayserispor maçını kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor ile Kayserispor arasında 31 Ağustos Cumartesi günü Konya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak.

Anadolu Kartalı kötü gidişatı sonlandırmak istiyor

Konyaspor, Kayserispor maçını dönüm noktası olarak görüyor. Yeşil-beyazlılar, Kayseri maçına galip gelmek moral bulmak için çıkacak. Takımın hücum hattında daha etkili olması gerektiği vurgulayan teknik direktör Ali Çamdalı, talebelerini savunmada hataların minimize etmesi konusunda da uyarıyor.

3 maçın 1'ini kazandı

Konyaspor, sezonun ilk 3 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Anadolu Kartalı'nın son 2 maçını kaybetmiş olması, yeşil-beyazlı takıma ciddi bir uyarı niteliğinde oldu. Teknik direktör Ali Çamdalı, yaşanan düşüşün nedenlerini tespit ederek toparlanma süreci için düğmeye bastı. 

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”