Konyaspor taraftarı Kayserispor maçını Cimere şikayet etti!

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor taraftarı Kayserispor maçını Cimere şikayet etti!

Süper Lig'de oynanan Konyaspor - Kayserispor karşılaşması, sıra dışı bir şikâyetle gündeme geldi. Maçın yönetiminden memnun kalmayan bir Konyalı futbolsever, tepkisini dile getirmek için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvuruda bulundu.

Bu olay kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, futbolseverler arasında da hararetli tartışmalara neden oldu.

Hakem kararlarının sıkça eleştirildiği futbol dünyasında, bir karşılaşmanın doğrudan CİMER'e taşınması dikkat çekerken, yetkililerin bu başvuruya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER