Konya tek yürek! Bütün protokol Konyaspor antrenmanına katılacak

- Güncelleme Tarihi:

 Konya tek yürek! Bütün protokol Konyaspor antrenmanına katılacak
Süper Lig’in 23.haftasında Kayserispor’un konuğu olan Konyaspor, hakem Çağdaş Altay’a takıldı. Konyaspor’un attığı 3. gol, arızalı olan ofsayt sistemine takılarak iptal edildi. Tepkiler çığ gibi büyürken, Konyaspor’un moral bulması için protokollerinden bulunduğu önemli bir antrenman düzenlendi.

Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor'a konuk olan Konyaspor, maçta hakem Çağdaş Altay'ın kararları nedeniyle büyük bir haksızlığa uğradı. Tümosan Konyaspor'un 3. golü, bozuk olan ofsayt sistemine takılarak iptal edildi.

Bu karar, tüm şehirde büyük bir tepkiye yol açtı ve Konyaspor taraftarları, takımlarının hakkının yendiğini düşündü. Konya Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ise maçtaki kararlara tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Konyaspor yalnız değildir!

10 Şubat Pazartesi günü saat 15.00'de Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilecek Konyaspor antrenmanının ardından, şehir protokolü takımla bir araya gelecek. Bu antrenman, Kadim Konya'nın Konyaspor'a olan desteğini ve birlikteliğini bir kez daha gözler önüne serecek. 

Antrenman sonrası Konya Valisi, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları ve Mülki İdari Amirler, Konyaspor'a olan güçlü bağlılıklarını ve desteklerini göstermek amacıyla takımla buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konya #Konyaspor #Futbol #Konya haberleri

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Muammer
    3 saat önce

    Hep birlikte antrenmana katılınca birseyler değişecek mi? Hep birlikte TFF nin kapısına dayanın.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER