Konya bir futbol şehri

- Güncelleme Tarihi:

 Konya bir futbol şehri
“Konyaspor iç sahada iyi oynuyor”
Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Konyaspor ile oynanan maçın ilk yarısının vasat geçtiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından Kontv mikrofonlarına konuşan Atan, "İlk yarısı aslında vasat bir oyun oldu ama ikinci yarısı gerçekten iki takıma da yakışır bir mücadele oldu. Bizim adımıza gönül isterdi ki 2 kez öne geçtiğimiz maçı kopartmak. Konyaspor iç sahada iyi oynuyor. Zaten gönül bağımızın olduğu bir yer. Her şeyden önce bir futbol şehri.Konya'da çok güzel bir atmosfer vardı. Stadyum çok güzel. İkinci yarı keyifli bir maç oldu. Aradaki puan farkını koruduğumuz için mutluyuz. Sonraki maçlarda Konyaspor'a başarılar diliyorum” dedi.

"Konya ile gönül bağımız var”

Atan, "Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra 2. kez rakip olarak buradayım. İlki pandemiye denk geldiği için taraftar yoktu. Bundan dolayı ayrılığın ardından taraftarın önüne ilk kez çıktım. Onlar da sağ olsunlar teveccühlerini gösterdiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Yanlış bir hareketimiz olduysa af ola” diye konuştu. (Hasan Yıldırım)
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER