Anadolu Kartalı iç saha baskısını kırdı! Konyalı futbol severleri evlerine mutlu uğurladı

- Güncelleme Tarihi:

 Anadolu Kartalı iç saha baskısını kırdı! Konyalı futbol severleri evlerine mutlu uğurladı
Süper Lig’in 8. haftasında Eyüpspor’u ağırlayan ve rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Konyaspor, iç saha baskısını kırdı. Evinde 4 ay sonra kazanan yeşil-beyazlılar, Konyalı futbol severleri evlerine mutlu uğurladı.

Konyaspor, üzerindeki iç saha baskısını kırdı! Süper Lig'deki son iç saha galibiyetini 4 ay önce Samsunspor'a karşı alan yeşil-beyazlılar, akabinde çıktığı maçlardan 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde edince eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Evdeki son galibiyet, 4 ay önceydi

Zorlu bir süreçten geçen Konyaspor, Eyüpspor maçından önceki son galibiyetini 4 ay önce Samsunspor'a karşı almıştı. Anadolu Kartalı 2023-24 sezonunun 36. haftasında Samsunspor'u ağırlarken; rakibini 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maç aynı zamanda; teknik direktör Ali Çamdalı'nın taraftarı önündeki ilk ve son galibiyeti olmuştu.

Galatasaray bir sezonu kapattı, bir sezonu açtı

Konyaspor, 2 sezon arasındaki geçişi Galatasaray ile yapmıştı. Anadolu Kartalı geride kalan 2023-24 sezonunun son iç saha maçında sarı-kırmızılı ekibi ağırlarken; rakibine 3-1'lik skorla mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlılar içinde bulunduğumuz 2024-25 sezonunun ilk iç saha maçında yine Galatasaray'ı ağırladı. Konyaspor; bu kez rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Kayseri ve Sivas maçları berabere bitti

Anadolu Kartalı bu sezon evinde oynadığı maçlarda tutuk bir performans sergiledi. Yeşil-beyazlılar Mevlana şehrindeki Kayserispor ve Sivasspor maçlarından beraberliklerle ayrıldı. Anadolu Kartalı'nın bu performansı eleştirilmişti.

(Selman Kaya)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”