AK Parti Konya Akşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman kimdir, nereli?

- Güncelleme Tarihi:

 AK Parti Konya Akşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman kimdir, nereli?
Konya AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli dolu. Akşehir ilçe belediye başkan adayı kim oldu? Akşehir ilçe belediye başkan adayı Yusuf Kahraman kimdir, nereli? İşte detaylar..

Akşehir ilçe belediye başkan adayı Yusuf Kahraman 17.03.1967 doğumlu. 

İlkokul ve Ortaokulu İstanbul'da tamamladı. Kısa yoldan hayata atılması için amcası Endüstri Meslek Lisesi sınavlarına girmesini istedi ve 1980 yılında girmiş olduğu Akşehir İ.İ. Endüstri M.L. 1983 yılında bitirdi. Aynı yıl Selçuk Üniversitesi Konya M.Y.O.Muhasebe Bölümüne girdi. 2006 yılında burayı bitirdi. Daha sonra sırasıyla Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümü ve Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana bilim dalında yüksek lisans yaptı.

Çıraklık ve kalfalıktan sonra 1995 yılında kendi Mali Müşavirlik bürosunu açtı. Siyasete 1995 yılında Akşehir Refah Partisi yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcılığı görevi ile başladı. 

1998 yılında Refah Partisinin kapatılması ile yeni kurulan Fazilet Partisi Akşehir İlçe yönetim kurulu ve ilçe başkan yardımcılığı yaptı. 

2001 yılında kapanan fazilet partisi sonrası, bugün Konya AK parti Milletvekili Sayın Orhan Erdem'in kurucu ilçe başkanlığında kurucu yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı oldu. 

2004 Mahalli idareler seçimlerinde Akşehir AK Parti il genel meclis üyesi olarak seçildi. 

2006 yılında Akşehir AK Parti 2. Olağan kongresinde İlçe başkanı oldu ve 3. dönem Akşehir ilçe kongresinde de bu görevine devam etti.

4. olağan Akşehir ilçe kongresinde aday olmadı ve ilçe başkanlığı görevimi 05.12. 2011 tarihinde tamamladı. 

14.02.2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Konya AK Parti İl Kongresinde il başkanı Hasan Angı' nın tensipleriyle il yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. 

21 Mart 2024 Yerel seçimlerde Akşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunabilmek için bu görevinden istifade etti. 

Evli ve üç çocuk babası.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #yusuf kahraman nereli #konya AK Parti #konya haber #konya haberleri #yusuf kahraman kim #yusuf kahraman hakkında #yusuf kahraman kaç yaşında

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER