Güneş yanıklarına tek çırpıda çözüm! Siyah çayı bu şekilde kullanarak...

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Güneş yanıklarına tek çırpıda çözüm! Siyah çayı bu şekilde kullanarak...
Yaz mevsiminin başlaması ile beraber deniz sezonu açıldı. Sabah akşam denize giren herkesin yaşadığı sorun ise güneş yanıkları. Bazen ne kadar güneş kremi kullanırsanız kullanın yine de güneş teninizi yakabilir ve dayanılmaz acılarla baş başa kalabilirsiniz.

Güneş yanığı gibi dayanılması zor acıların çözümü genelde eczanelerden alınan kremler vs olabilir. Ancak bunun çok daha doğal, masrafsız ve kolay bir yolu var. Siyah çay! Evet, sabah akşam hem sıcaklarda hem soğuklarda aksatmadan içtiğimiz siyah çay güneş yanıklarına da oldukça faydalıdır. 


Güneş yanığına siyah çay formülü! 


Siyah çay posasındaki tanecikler tendeki yanık, kızarıklık ve tahriş gibi rahatsızlıkları yatıştırır. Bununla beraber Cilt temizler, kirden arındırır ve düzenli kullanılırsa doğal bir parlaklık kazandırır.

 


Siyah çayı soğuduktan sonra cildinize, güneş yanığı olmuş her alana sürebilirsiniz. Biraz beklettikten sonra duş almanız yanıklarınızın derecesini hafifletecektir. 
Ten yanıklarının yanı sıra kuru saçlara da iyi gelen siyah çay duştan sonra saçınızda birazcık bekletmeniz ve durulamanız ile çok daha yumuşak ve bukleli saçlar elde etmenizi sağlayabilir. 

 

  • #güneş yanığı #siyah çay #formül #güneş kremi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER