Milletvekili Ziya Altunyaldız; Dosd Meram’ın faaliyetleri takdire şayandır

 Milletvekili Ziya Altunyaldız; Dosd Meram’ın faaliyetleri takdire şayandır
AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi DOSD Meram’ı ziyaret etti. Merkez hakkında Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve DOSD Meram Dernek Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu’ndan bilgi alan Altunyaldız, merkezin fiziki yapısı ve eğitimlerine duyduğu hayranlığı ifade ederek “Son derece kıymetli ve takdire şayan bu merkezin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi DOSD Meram, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık'ı ağırladı.  
 
EĞİTİMLERİ VE FİZİKİ YAPISIYLA DOSD MERAM HER ZİYARETÇİSİNİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR 
 
Meram Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen merkezde yer alan tüm eğitim birimlerini gezen Ziya Altunyaldız ve beraberindekiler, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve DOSD Meram Dernek Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu'ndan da bilgi aldılar. Merkezde eğitimlere katılan özel çocuklar ile de sohbet eden Altunyaldız merkezin fiziki şartları ve eğitimlerine hayran kaldığını belirtti.    
 
 
MİLLETVEKİLİ ALTUNYALDIZ; "ÖZEL BİREYLERİMİZE MERKEZDE ADETA YENİ BİR YAŞAM İMKANI SUNULUYOR” 
 
Konya programı çerçevesinde, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram Teşkilatı  ile birlikte ilçede bir dizi program gerçekleştirdiklerini kaydeden Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, "Bu ziyaretler çerçevesinde DOSD Meram'ı ziyaret edip tanıma fırsatı bulduk. DOSD Meram, Meram Belediyemiz, Necmettin Erbakan Üniversitemiz ve derneğimiz işbirliği ile yürüttüğü faaliyetlerle özel bireylerimize, çocuklarımıza, ailelerimize ve toplumumuza adeta yeni bir yaşam veren merkez oldu” diye konuştu. 
 
 
MİLLETVEKİLİ ALTUNYALDIZ; "DOSD MERAM, SON DERECE KIYMETLİ, DEĞERLİ BİR ÇALIŞMA” 
 
Merkezin, özel bireylerin ve çocukların sosyal hayatını, eğitimler ve programlarla rehabilite ettiğini hatırlatan Ziya Altunyaldız, açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; "DOSD Meram, özel bireylerimizi hayata kazandıran, iş hayatları için destek veren, ailelerini de eğitimlere dahil eden son derece kıymetli, değerli ve takdire şayan bir projedir. Bu projeyi hayata geçiren ve en güzel şekilde devam ettiren Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş ve Dernek Başkanımız Mehmet Munlafalıoğlu'nu yürekten tebrik ediyorum. Gayretleri için teşekkür ediyor, çocuklarımıza ve ailelerine de mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. Bu tür hizmetlerin yaygınlaşmasını ve vatandaşlarımızın duyduğu ilginin de artmasını temenni ediyorum.”       
 
BAŞKAN KAVUŞ; "DOSD MERAM, EN ÖZEL PROJELERİMİZDEN BİRİ OLDU”
 
DOSD Meram'ın her yönüyle tüm Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, merkezin açılması, özel bireylere iyi bir eğitim vermesi ve ailelerine ciddi destek verebilmesi adına titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. DOSD Meram'da, down sendromlu bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı onları hayata kazandırma hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Başkan Kavuş, "Bu hedefimiz için üniversite hocalarımız, derneğimiz ve ekip arkadaşlarımız ciddi bir gayret ve çalışma ortaya koydular. Faaliyetlere başlayalı çok uzun zaman olmadı ama aldığımız sonuçlar hem bizleri hem özel çocuklarımızın ailelerini çok mutlu ediyor. Bu noktaya gelmemizde her kesimden önemli destekler aldık, almaya da devam ediyoruz. Desteklerinin bir göstergesi olarak bugün bizi ziyaret eden Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ve AK Parti Meram İlçe Teşkilatımıza da şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.    
 
(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER