Konyalılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapanıyor: İşte güzergah bilgileri

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konyalılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapanıyor: İşte güzergah bilgileri
Konyalılar dikkat! Bu yollar geçici süreliğine trafiğe kapanıyor. Konya Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu. işte detaylar..

Konya Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz Pazartesi günü Milli Birlik ve Dayanışma günü etkinlikleri kapsamında geçici süreliğine trafiğe kapalı olacak güzergahları duyurdu.

Gerekli güvenlik trafik tedbirleri alınarak beraberinde alternatif noktalara trafik akışı sağlanacak.

Konya Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olan Milli Birlik ve Dayanışma günü etkinlikleri kapsamında trafiğe kapalı olacak bölgeleri sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İşte Konya'da trafiğe kapalı olacak güzergahlar ve alternatif noktalar;

15 Temmuz Pazartesi Günü Milli Birlik ve Dayanışma Günü Etkinlikleri Kapsamında;

19.30 itibari ile Aslanlı Kışla Caddesi'nin Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi (Kömürcüler) Kavşağı ile Mevlana Kültür Merkezi Kavşağı arasında kalan kısmı,

Balıkçı Otel Kavşağı ile Mevlana Kültür Merkezi Kavşağı arasında kalan kısmı 20.30'a kadar trafiğe kapalı olacaktır.

Mevlana Caddesi'nin Mevlana Meydanı ile İşbankası kavşağı arasında kalan kısımları 19.00 itibari ile trafiğe kapatılacak olup gerekli güvenlik trafik tedbirleri alındıktan sonra alternatif noktalara trafik akışı yönlendirilecektir.

Aslanlı Kışla Caddesini kesen Fetih - Ali Ulvi Kurucu - Şeyh Ulema Yahşi ve Şeyh Ulema Recepağa caddeleri kesişimlerinde trafik tanzimi için kısa süreli kapamalar yapılacaktır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

 

Resim

 

(Meltem Gürbüz)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER