DOLAR
39,08
EURO
44,38
STERLİN
52,83
GRAM
4.182,07
ÇEYREK
6.884,22
YARIM ALTIN
13.759,45
CUMHURİYET ALTINI
27.391,06

Konya sanayi sitesinde kaza alarmı! Esnaf önlem istiyor

- Güncelleme Tarihi:

 Konya sanayi sitesinde kaza alarmı! Esnaf önlem istiyor
Konya’da sanayi sitesinde iki caddenin kesiştiği noktada trafik uyarı işaretlerine uymayan sürücülerin dikkatsizliği sonucu meydana gelen trafik kazaları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Esnaf, kazaların yaşanmaması için önlem alınmasını istiyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesinde bulunan Sıla Caddesi ile Yakamoz Caddesi kesişiminde meydana gelen kazalar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, caddelerin kesiştiği noktada sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle meydana gelen bir kazada, hafif ticari aracın farklı bir araçla çarpışması sonucu kaldırıma çarpması sonucu yan yattığı, farklı bir aracın ise kavşaktan dönüş yapmak isteyen tır ile çarpıştığı kaza anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

"Kasis veya ışıklandırma yapılmasını rica ediyoruz"

Kazaların yaşandığı cadde üzerinde bulunan esnaf Özgür Kırlı, "Yakamoz Caddesi üzerindeyiz. Buradaki yolumuz üzerinde iki günde bir kaza oluyor. Geçen gün aracın birisi kazada takla attı. Bugün bir kaza daha meydana geldi. Herhangi bir kazada can kaybı olmadan yetkililerimizden burada önlem alınmasını rica ediyorum. Bu arada yapılan yollar üzerinde kasis veya ışık olmayan tek kavşak burası. Aşağı yukarı 2 güne bir burada kaza oluyor. En ufak bir ses üzerine esnaf arkadaşlarla yola koşuyoruz. Buraya bir kasis veya ışıklandırma yapılmasını rica ediyoruz, bizim için önemli olan insan canı" şeklinde konuştu.

Kerem Tatuk ise, kontrolün sağlanması adına trafik lambası veya kasis gibi önlem olabilecek unsurları talep ettiklerini ifade ederek, "Burada sürekli kaza olduğu için ister istemez bir korku yaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER