Konya’daki bir ilçede halk ekmek fabrikası açılıyor!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki bir ilçede halk ekmek fabrikası açılıyor!
Konya’nın bir ilçesinde halk ekmek fabrikası inşa ediliyor. Ekmek daha uyguna satılacak. İşte detaylar..

Konya'nın Beyşehir ilçesinde belediyesi halk ekmeği kendi tesislerinde üretmeye başlayacak.

Belediye Başkanı Adil Bayındır yaptığı yazılı açıklamada, ilçede halk ekmeği vatandaşlarla bir süre önce tanıştırdıklarını belirtti.

undefined

Uygun fiyatlı ekmek sunulacak

Belediye olarak ilçenin ekmek ihtiyacını karşılamak ve vatandaşlara daha uygun fiyatlı ekmek sunmak amacıyla halk ekmek fabrikasının yapımına başladıklarını kaydeden Bayındır, 

"Projeyi 3 ay sürede tamamlayıp dağıtım ağımızı daha da genişleterek tüm Beyşehirli vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

İlçede halen 200 gram ekmek 7 liradan satılırken, aynı gramaja sahip halk ekmek ise belediye tarafından vatandaşlara 4,5 liradan satışa sunuluyor.

undefined

Başkan Bayındır açıklamasında,

"Sevgili Hemşehrilerim,

Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizin ekmek ihtiyacını karşılamak ve sizlere daha uygun fiyatlı ekmek sunmak amacıyla Halk Ekmek Fabrikası'nın yapımına başladık. 

Projemizi 3 ay sürede tamamlayıp dağıtım ağımızı daha da genişleterek tüm Beyşehirli vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Yeni tesisimizin hayata geçirilmesi ile birlikte Halk Ekmek hizmetimiz hem merkez hem de dış mahallelerimizde de hemşehrilerimizin kullanımında olacaktır. Hep birlikte daha güzel bir Beyşehir için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

undefined

 

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • DC
    durmuş ciban
    3 gün önce

    Sayın başkanım Derebucak mahallerinede satış noktası açarsaniz memnun kalırız saygılar ve teşekkürler

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • H
    hayret
    3 gün önce

    akp halkı kuru ekmeğe muhtaç etmiş adam kalmış daha derebucak mahallesinede satış noktası istiyor. şu köprü hikayesi gibi sıra oluyor meselesi gibi.ya kardeşim şu akp ye oy vermeyi bir bırakın birde özel sektörle rekabet olurmu adam vergi veriyor kamu olarak vermiyorsun sorun sadece ekmekte değilki paranın içini boşalttı bu akp para değersiz olunca onunla ekmekte alamassın başka bir mal ve hizmette.

    • Begen (2)
    • Begenme (4)
  • M
    memo
    1 gün önce

    izmir halk ekmwk 5 tl, konya halk ekmek 7.5 tl...Tahıl ambarı konya neden %50 zam yaptiniz ekmege

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER