Konya’da pes dedirten olay! Kameralar tek tek incelendi: VİZDANSIZLIĞIN BÖYLESİ!

 Konya’da pes dedirten olay!  Kameralar tek tek incelendi: VİZDANSIZLIĞIN BÖYLESİ!
Konya’da “PES’’ dedirten olay.. Engelli bir vatandaşın elektrikli bisikletini çalan 2 kişi tek tek incelenen güvenlik kamerası görüntülerinin ardından yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar..

Olay, Meram ilçesi Havzan Mahallesi Nehir Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre Kenan Yalçın (49) isimli vatandaşa ait üç tekerlekli engelli elektrikli bisiklet, evinin bahçesinden çalındı.

Bisikletin çalınması üzerine Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri harekete geçti.

Kameralar tek tek incelendi

Çevredeki kameraları tek tek inceleyen polis ekipleri, elektrikli bisikleti Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesinde bulunan bir evin bahçesinde buldu.

Şüphelilerin toplam 42 suç kaydı var

Bisikleti çalan şüphelilerin 2 suç kaydı bulunan Âdem K. (37) ile 40 suç kaydı bulunan Korhan G.(35) olduğu tespit edildi. Kısa sürede gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bisiklet ise sahibine teslim edildi. 

"Elimi ayağımı çalmışlardı”

Bisikleti kendisine teslim edilen engelli vatandaş Kenan Yalçın, "Elimi ayağımı çalmışlardı” dedi.

(Mustafa İlker Şen)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AA
    Aşır Ahmet Bozlak
    48 gün önce

    İnsanlık bitti yuh artık

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • M
    Metin
    48 gün önce

    Hırsızın elini kesmeden bunların önüne geçemez insanların korkması ibret almaları için en önemlisi ALLAH'IN EMRİNİN YERİNE GELMESİ İÇİN BU MÜEYYİDE ŞART.

    • Cevapla
    • Begen (11)
    • Begenme (0)
  • K
    Konya'lı
    47 gün önce

    40 suç kaydı bulunan biri ve hâlâ dışarıda nasıl birşey anlamıyorum

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER