DOLAR
39,22
EURO
44,58
STERLİN
53,07
GRAM
4.183,55
ÇEYREK
6.886,67
YARIM ALTIN
13.764,34
CUMHURİYET ALTINI
27.400,79

Konya’da otomobil ile servis aracı çarpıştı: 2 yaralı

 Konya’da otomobil ile servis aracı çarpıştı: 2 yaralı
Konya’nın Karatay ilçesinde seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil karşı şeritteki servis aracına çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay, 18.00 sıralarında Karatay ilçesi Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Süleyman B. idaresindeki 42 AFT 482 plakalı otomobil caddede seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil karşı şeritte seyir halinde olan 42 FOJ 60 plakalı servis aracına çarparak durabildi.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde otomobilde bulunan sürücü Süleyman B. ve otomobilde yolcu olan Mustafa S. yaralandı.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER