Konya’da minibüsün altında kalan çocuk yaşamını yitirdi

 Konya’da minibüsün altında kalan çocuk yaşamını yitirdi
Konya’nın Seydişehir ilçesinde indiği minibüsün altında kalan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Taraşcı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A.D. idaresindeki 42 K 6064 plakalı minibüsten inen 5 yaşındaki Yusuf Kaya, aracın ön tarafından karşıya geçmeye çalıştığı sırada, indiği minibüsün altında kaldı. Kazayı sonradan fark eden sürücü kazada ağır yaralanan Yusuf Kaya'yı minibüse alarak Seydişehir Devlet Hastanesine götürdü. Yusuf Kaya burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.​

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER