Konya’da kan donduran cinayet! Eşini öldürüp karakola teslim olmuştu: YENİ GELİŞME!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da kan donduran cinayet! Eşini öldürüp karakola teslim olmuştu: YENİ GELİŞME!
Konya’da Bekir Durmaz(53), otomobilde tartıştığı eşi Elif Durmaz’ı (37), bıçakladıktan sonra otomobille birlikte polis merkezine giderek teslim olmuştu. Kan donduran olayda yeni gelişme!

SABAH'ın haberini göre; Türkiye'nin konuştuğu kan donduran cinayette, şoförlük yapan Bekir Durmaz, 3 çocuğunun annesi Elif Durmaz'ı otomobil içerisinde 30 yerinden bıçaklayıp katletmiş, daha sonra eşinin cansız bedeniyle polis merkezine gitmişti. Katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece "eşi kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

ELİF'İ KUMA GETİRMİŞ

Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Katil zanlısının resmi nikahla başka biri ile evliyken, çocuğu olmadığı gerekçesiyle 2003 yılında imam nikahı kıyıp, kuma olarak Elif'le de yaşamaya başladığı, eşinin evi terk etmesi üzerine 2012 yılında Elif'e resmi nikah kıydığı öğrenildi.

"BEN BURADA YAŞAMAM''

Çiftin bu evliliklerinden 3 çocuğu olduğu öğrenilirken, anlaşmalı boşanma konusunda uzlaşma sağlanamaması nedeniyle Bekir Durmaz'ın çekişmeli boşanmak üzere avukatı aracılığıyla işlemleri başlattığı belirtildi.

Olay günü ayrı yaşadığı eşine yeni tuttuğu evi gösterdiği öğrenilen Bekir Durmaz'ın, genç kadının 'Ben burada yaşamam' demesi üzerine bu evde yaşamaya ikna ettiği, olaydan önce de hem ev hem de çocuklar için alışveriş yaptıkları öğrenildi.

VAHŞETTE KADES DETAYI

Bekir Durmaz'ın alışverişten döndükten sonra araçta 11 yaşındaki zihinsel engelli oğulları Ö.D'nin de 

Katil zanlısı Durmaz, "Daha öncede aldatma nedeniyle tartışmalarımız oldu. Bu nedenle tokat atmışlığım oldu. Bir keresinde de çay sehpasını üzerine fırlatmıştım. Bu nedenle evden uzaklaştırma almıştım. Alışverişten döndükten sonra tartıştık. Başka birini sevdiğini söyledi."

"Bana KADES uygulaması üzerinden polis çağıracağı ve beni evden attıracağını söyledi. Bende şuurumu kaybettim. Aldığım bıçağı Elif'e salladım. Elif, 'Ne yapıyorsun, yapma' dedi. 'Sen bunu yapmayacaktın' diyerek birkaç kere daha vurdum. Karakolun yolunu şaşırınca kaldırımda gördüğüm kadına yolu sordum. "

"Sonra polis merkezinin önüne gidip olayı anlattım. Giderken ilk başlarda nefes alıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

SABAH/Tolga YANIK

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER