Konya’da büyük kazanlar kurularak pekmez kaynatılacak! Tüm Konyalılar davetli

 Konya’da büyük kazanlar kurularak pekmez kaynatılacak! Tüm Konyalılar davetli
Konya’da gelenek haline gelen Pekmez Kaynatma Etkinliği bu yılda düzenlenecek. Meram ilçesi, Pekmez Kaynatma Etkinliği’ne ev sahipliği yapacak.

Konya'nın Meram ilçesi, Yeni Meram ve Meram Yaka Caddelerinin kesişiminde bulunan 18 bin metrekarelik bir alanda hayat bulan, ilçenin yeşil dokusuna, tarihi misyonuna, sosyal hayatına ve turizmine önemli bir katkı sunan Meram Bağı'nda bağ bozumu gerçekleştirilecek.

Tüm Konyalılar davetli

Meram Bağı'nda bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan pekmez ve bulgur kaynatma etkinliği renkli görüntülere sahne olacak. Meram kültürünü yaşatmak ve tanıtmak adına gerçekleştirilen etkinliğe tüm Konyalılar davetli.

Cumartesi günü gerçekleşecek

Pekmez Kaynatma Etkinliği 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'da yapılacak. Etkinliğe katılanlar bir taraftan Meram Bağı'nı gezerken diğer taraftan da pekmez köpüğü ve bulgura tadımı yapacaklar.

(Mustafa İlker Şen)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER