Konya Barosu seçime gidiyor! Adaylar belli oluyor

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü
 Konya Barosu seçime gidiyor! Adaylar belli oluyor

Konya Barosu Olağan Seçimli Genel Kurulu aday tanıtımı programı için Ay Yıldız Avukatlar Grubu basın toplantısı düzenlendi.

Ay Yıldız Avukatlar Grubu Konya Barosu Başkan Adayı Av. Levent Babacan olurken, Ay Yıldız Avukatlar Grubu seçim listesi de belli oldu.

Basın toplantısında konuşan Ay Yıldız Avukatlar Grubu Başkan Adayı Av. Levent Babacan, Bu gün burada önümüzdeki ekim ayı içerisinde yapılacak olan Konya barosu Olağan Seçimli Genel kurulu aday tanıtımı proğramı için toplanmış bulunmaktayız. 1912 yılında kurulmuş olan Konya barosu tarihin kendisine yüklediği misyon ile köklü geçmişi olan ve şu an itibariyle yaklaşık 4100 avukata hizmet eden ve her yıl 600 ve üstü stajyer avukatın staj hizmeti aldığı bir kuruluşumuzdur. Meslekte kıdemi sadece 5 yıla yakın ve sayıca da bu kıdemde 2500 civarında genç meslektaşların daha fazla olduğu dinamik yapıya sahip kuruluşumuzdur'' dedi.

"Oluşan sorunların her birine gerçekçi çözümler üretmek için buradayız''

Ay Yıldız Avukatlar Grubu olarak Konya Baro Başkanlığı Seçim Sürecini başlattıklarını duyuran Levent Babacan şu ifadeleri kullandı; "Konya Barosu Seçimlerine katılma sürecimizi bizler bir keyfiyet olarak görmedik göremeyiz, baro yönetiminde lazım olan güncellemeleri yapmak gördüğümüz eksiklileri gidermek, özelikle genç meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunlara çözüm olmak adına huzurlarınızdayız. Avukatlık mesleğinin icrasını kolaylaştırmak için buradayız. Oluşan sorunların her birine gerçekçi çözümler üretmek için buradayız.

Bizler her daim farklılıkları zenginlik olarak gördük. Ay Yıldız grubu olarak listemizde yer alan her bir meslektaşımız sizleri en iyi şekilde temsil edecek ve kendinizden bir pay bulacağınız arkadaşlarımızdır. Herhangi bir ayrım yapmaksızın her bir meslektaşımızın temsilini sağlamak adına seçim listemizi titizlikle oluşturduk. Avukat halk ile hukuk arasında bir köprüdür. Amacımız halkımıza hizmettir. Amacımız hukuka hizmettir. Amacımız güzel Konya'mıza ve eşsiz ülkemize hizmettir. Mesleğimizin icrası adına her ne şekilde ortaya çıkmış olursa olsun bir sorunun çözümü de olduğuna inanan, inandığı uğruna mesai mefhumu olmaksızın çabalamaya gönül veren meslektaşlarımız ile anayasa ve kanunların bize emrettiği kuralları uygulamak ve İlkelerimiz ışığında bir olmaya, birlik olmaya karar verdik.

Mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi, meslektaşlarımızın uğradığı ve yaşadığı zorlukların giderilmesi adına çalışacak olmanın verdiği heyecan, mesleğimiz adına yarınların daha aydınlık olacağına inanıyor olmanın verdiği çalışma azmi ile elimizden gelenin fazlasını yapmak için Ay Yıldız Avukatlar Grubu Konya Barosu Başkan Adaylığımı ve Ay Yıldız Avukatlar Grubu seçim listemizi takdirlerinize sunuyor, bugüne dek verdiğiniz destek adına her birinize teşekkür ediyorum''

AY YILDIZ AVUKATLAR GRUBU'NUN YÖNETİM KURULU ADAYLARI İSE ŞÖYLE;

AY YILDIZ AVUKATLAR GRUBU  KONYA BAROSU BAŞKAN ADAYI

AV.LEVENT BABACAN

 

YÖNETİM KURULU ADAYLARI

AV.HALİL NACİ KILIÇARSLAN

AV.BETÜL AKBUĞA

AV.İSMAİL HAN VURAL

AV.ALİ DEMİR

AV.SAİT EDİP AKDAĞ

AV.CİHAT KÜÇÜKDAĞ

AV.BAHAR BAŞDEMİR

AV.SEVDA UZUN

AV.SALİH OSMAN ÇAĞMAN

AV.ŞAHABETTİN BAKİ KALAN

 

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI

AV.MUSTAFA ACAR

AV.OSMAN SELVİ

AV.MEHMET ÇİMEN

AV.GÜRCAN KAYA

AV.AYŞEGÜL İNAL

 

DENETLEME KURULU ADAYLARI

AV.MEHMET SERHAT ARSLAN

AV.İSMAİL İREM KAYA

AV.EBUBEKİR ERTÜRK

 

DELEGE ADAYLARI

AV.HASAN ÖZEN

AV.FATİH RUŞEN

AV.ZUHAL EKİCİ

 

 

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER