DOLAR
38,16
EURO
43,33
STERLİN
50,72
GRAM
4.133,61
ÇEYREK
6.797,04
YARIM ALTIN
13.585,08
CUMHURİYET ALTINI
27.043,92

DUYURU YAPILDI! Konya’ya bir uyarı da AKOM’DAN! Sabah erkenden paylaştı

 DUYURU YAPILDI! Konya’ya bir uyarı da AKOM’DAN! Sabah erkenden paylaştı
Konyalılara bir uyarı da Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden uyarı geldi. Dikkat.. Güneybatı yönlerinden kuvvetli geliyor. İşte detaylar..

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla Konyalıları uyardı. Çok kuvvetli geliyor.. Aman dikkat! 

Kuvvetli esecek!

Konya'da bugün güney ve güneybatı yönlerinden Lodos'un kuvvetli eseceği belirtildi. AKOM sabah saatlerinde Konyalıları uyardı. 

AKOM paylaşımında;

"5 Mart Salı günü 09.00 ile 23.59 saatleri arasında Konya'nın güney ve güneybatı yönlerinden Lodos'un kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. Çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar,  soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'' İfadelerine yer verdi. 

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER