Beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 hastaya umut olacak
Antalya’nın Alanya ilçesinde beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 hastaya nakledilecek.
Trafik kazası sonucu tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 29 yaşındaki A.S.Y'nin ailesi, evlatlarının organlarını bağışlama kararı aldı.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla gencin kalp, akciğer, karaciğer ve böbrekleri alındı.
Organları Ankara, Konya ve Antalya'daki hastalara ulaştırıldı
Antalya Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi ile başlatılan işlemler doğrultusunda, A.S.Y'nin organları Ankara, Konya ve Antalya'daki hastalara ulaştırıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 25 Şubat'ta, Kestel Mahallesi Dimçayı mevkisinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpan otomobildeki Ersin Barcın (41) kaza yerinde hayatını kaybetmiş, yaralılar A.S.Y. (29) ile araçtaki A.A. (35) ve S.S. (44), Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”