AZ ÖNCE DUYURULDU| Konya’nın bir ilçesinde sular kesiliyor! Saatlerce sürecek

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 AZ ÖNCE DUYURULDU| Konya’nın bir ilçesinde sular kesiliyor! Saatlerce sürecek
KOSKİ Genel Müdürlüğü az önce duyurdu.. Konya’nın bir ilçesine su verilmeyecek. Çalışmalar saatlerce sürecek. İşte detaylar..

KOSKİ Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşanacak su kesintisi hakkında bilgilendirdi.

Bağlantı çalışması yapılacak!

Beyşehir ilçesinde 24 Haziran Pazartesi ( yarın) günü Beyşehir İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin devreye alınması için çelik boruların bağlantı çalışması yapılacak.

Saatlerce sürecek!

İlçede yapılacak olan bağlantı çalışması nedeniyle su kesintisi saatlerce sürecek. 12.00 ile 00.00 saatleri arasında içme suyu şebekesinde basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintileri meydana gelecek. 

KOSKİ PAYLAŞIMINDA;

"Su Kesintisi Hakkında Bilgilendirme… 24 Haziran Pazartesi günü 12.00 ile 00.00 saatleri arasında Beyşehir İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin devreye alınması için çelik boruların bağlantı çalışması yapılacağından, ilçe merkezi genelinde su kesintisi yapılacaktır. İçme suyu şebekesinde basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintileri meydana gelecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.'' İfadeleri kullanıldı.

Resim

(Meltem Gürbüz)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • SK
    Selahattin karakış
    4 gün önce

    Konya Selçuklu sulutas mahallesin de hergün su kesiliyor zaten kosgi arızayı arıyoruz aşırı kullanımdan basınç düşüyor diyorlar birileri burayla ilgilensin lütfen evde susuz kalıyoruz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
  • MS
    Mehmet Sarı
    4 gün önce

    Tuzlukçu Mevlütlü Mahallesinde de sular yetersiz. Sular bazen hiç akmıyor, tankerle su getiriyoruz. İlgililer o bölgeylede ilgilenirse köy halkı olarak memnun kalırız. Kolay gelsin ıyi günler

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER