Narin Güran cinayetinde korkunç detaylar ortaya çıkıyor! Cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler

 Narin Güran cinayetinde korkunç detaylar ortaya çıkıyor! Cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler
Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran’ın verdiği ifadeler soruşturmanın seyrini değiştirirken korkunç bir iddia daha ortaya atıldı. Narin’in cesedinin bulunamaması için DSİ’de çalışan akrabalarında birisinin su akışını değiştirdiği öne sürüldü. Ayrıca Narin’in cesedinin deforme olduğu bundan kaynaklı olarak da diş örneğinin alınamadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Diyarbakır​'da 8 yaşındaki Narin Güran​, kaybolduktan 19 gün sonra cansız olarak bulunmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan cinayetin ardından başlatılan soruşturma tüm titizliğiyle sürüyor. Soruşturmanın seyrini değiştirecek itiraf yenge Hediye Güran'dan geldi. Cinayet​ günü anne Yüksel Güran'ın oğlu Enes'i evin yakınındaki ahırda dövdüğünü söyledi. Yenge Hediye Güran'ın bu ifadesinin ardından jandarma ekiplerinin o ahırdan numune aldığı öğrenildi. Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir iddia daha ortaya atıldı.

Cinayete ilişkin sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Narin'in cansız bedeninin dere kenarında bulunmasıyla ilgili Prof. Dr. Bengi Başer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

"SU AKIŞINI DEREYE YÖNLENDİRMİŞ"

Suyu yükselmesini ve Narin'in cesedinin bulunamaması için Devlet Su İşlerinde çalışan Kurtuluş Güran'ın devreye girdiğini öne süren Başer, "Kurtuluş Güran devreye girip, su akışını dereye yönlendirmiş'' ifadelerini kullandı.

"AİLE BOYU VAHŞET YAŞANMIŞ BU KORKUNÇ KÖYDE!"

Prof Dr. Başer paylaşımının devamında ise ''Kısacası aile boyu vahşet yaşanmış bu korkunç köyde Resmen haritadan silinecek bir şer yuvası burası" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER