MHP’li vekil kötü muamele gören hayvanlardan birini sahiplendi

 MHP’li vekil kötü muamele gören hayvanlardan birini sahiplendi
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Zile ilçesinde Ayhan A.’nın (44) eziyet ettiği hayvanlardan bir keçiyi sahiplendi.

Zile ilçesi Şeyhköy köyünde 14 Mart günü Ayhan A.'nın, kendisine ait koyuna kötü muamelede bulunduğu anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüde, Ayhan A.'nın koyunun üzerine çıkıp, vurduğu görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. İncelemeler sonucunda Ayhan A., hayvana eziyet suçlamasıyla gözaltına alındı. Ayhan A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ayhan A.'nın küçükbaş sürüsü ise koruma altına alındı.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut sürünün koruma altına alındığı barınağı ziyaret etti. Bulut, "Yazıktır, böyle bir zulüm olur mu? Allah'tan tutuklandı. Tarım ve Orman Bakanımız ve komutanımız hepsi ile görüştüm, ilgilendiler'' dedi. Yücel Bulut, barınaktaki keçilerden birini sahiplenerek, ismine ise 'Garip' adını verdi.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER