Konya’da çuvallarla bedava salçalık biber dağıtılıyor!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da çuvallarla bedava salçalık biber dağıtılıyor!
Konya’da belediyenin yetiştirdiği organik biberler ikameti o ilçede olan vatandaşlara ücretsiz ulaştırılıyor.

Konya'da sürekli il olacak ilçe olarak adından söz ettiren Ereğli'de farklı bir proje yapılıyor. İkameti Ereğli'de olan vatandaşlara Ereğli Belediyesi ücretsiz salçalık biber dağıtımına devam ediyor.

Ereğli Belediyesinden organik ürün

Konya'da Ereğli Belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtmaya devam ediyor. Vatandaşların organik ürünlere ulaşmasını kolaylaştıran, organik üretimi geliştirmek için yapılan projede salçalık domateslerden sonra salçalık biberlerde Ereğlililere ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

Farklı mahallelere dağıtımı devam ediyor

Adabağ'da organik ürün yetiştiren Ereğli Belediyesi, diğer belediyelere örnek oluyor.Geçtiğimiz günlerde Adabağ, Tatlıkuyu, Aşıklar ve Alhan Mahallelerinde salçalık biberlerin ücretsiz dağıtımı gerçekleşmişti bugünde 2 mahallede ücretsiz salçalık biber dağıtıldı.

2 mahallede ücretsiz salçalık biber dağıtıldı

Organik yetiştirilen salçalık biberler, Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı.

Ücretsiz salçalık biber dağıtımı devam edecek

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ”Üretmeye, bir fazla üreterek tarım şehri Ereğli'yi hak ettiği yere taşımak için çaba harcamaya devam edeceğiz. Bu çerçevede Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerimizde biber dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Selman Kaya)

  • #Konya #Ereğli #Konya Ereğli #Salçalık biber #Salça #ücretsiz salçalık biber #Konya’da ücretsiz salçalık biber #Konya salçalık biber #Konya haber #Konya haberleri #Konya haberi #Konya biber #Konya salça

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • KG
    Kanber Gökgül
    334 gün önce

    Vatandaşa bedava biber dağıtmak güzel birşey.Ama kargaşa olmadan düzenli bir şekilde dağıtımıysa hele birde âğalara beylere değil de ihtiyaç sahiplerine dağıtılırsa daha güzel hayırlı bir iş olmaz mı?

    • Cevapla
    • Begen (21)
    • Begenme (5)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”