Konya’da annesini arayarak intihar edeceğini söyledi: Yüzme bilmeyen kişi göle atladı

 Konya’da annesini arayarak intihar edeceğini söyledi: Yüzme bilmeyen kişi göle atladı
Konya’nın Karapınar ilçesinde aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşayan Samet G. (29), Acı Göl’e atlayıp, intihara kalkıştı. Yüzme bilmeyen Samet G., polislerin yönlendirmesiyle kayalıklara çıkıp kurtuldu.

Olay, saat 13.00 sıralarında Konya- Adana kara yolu üzerinde Acı Göl'de meydana geldi. Ailesiyle arazi anlaşmazlığı yaşayan çiftçi Samet G., gittiği göl kenarında annesiyle cep telefonuyla görüntülü konuşup intihar edeceğini söyledi.

Ailenin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polisleri gören Samet G., yaklaşık 20 metre yükseklikten kendini suya bıraktı. Yüzme bilmeyen Samet G., polisin yönlendirmesiyle kıyıdaki kayalıklara çıktı.

Samet G.'nin bulunduğu noktadan alınması için Konya kent merkezinden itfaiye ekibi çağrıldı. Gelen itfaiye ekipleri, botla Samet G.'yi alıp, kıyıya çıkardı. Samet G., tedbir amaçlı ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER