Kaybolan yaşlı adam her yerde aranıyor

- Güncelleme Tarihi:

 Kaybolan yaşlı adam her yerde aranıyor
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki adam kayıplara karıştı. Yakınları yaşlı adamdan günlerdir haber alamıyor.

Denizli'nin Acıpayam İlçesi, Ovayurt Mahallesi'nde ikamet eden 70 yaşındaki Ömer Arslan, 7 Şubat Cuma günü evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ömer Arslan'dan haber alamayan eşi ve çocukları jandarma ekiplerine ihbarında bulundu.

İhbar üzerine yaşlı adamın bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri her yerde Arslan'ı arıyor. Yapılan çalışma kapsamında incelenen güvenlik kameralarından Arslan'ın Acıpayam-Burdur makası olarak bilinen noktadan Muğla'nın Fethiye ilçesine giden yolcu otobüsüne bindiği tespit edildi.

"Babamın canından endişe ediyoruz"

Babasının bir an önce bulunmasını istediğini belirten kızı Meral Kandemir, "Babam Cuma günü, bir arkadaşı ile alkol almış, arkadaşı saat 14.00-14.30 civarında babamı Acıpayam-Burdur makasına bırakmış, cebinde de 5 bin lira parası varmış. O günden beri babamdan haber alamıyoruz. Telefonu kapalı ulaşamıyoruz, hiç böyle yapmazdı. Tanıdığımız arkadaşları ile görüştük kimse nerede olduğunu bilmiyor. Annem jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri babamın bir arkadaşının ifadesini aldı. Şuanda her yerde babamı arıyoruz. Babamın akıl sağlığı yerindedir, o gün evde her hangi bir sorun da yaşanmadı, neden ve nereye gittiğini anlamadık. Canından endişe ediyoruz" ifadelerini
kullandı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Konyalı
    11 saat önce

    Üç aylarda Cuma günü Cuma saatinde alkol almak. Ne büyük bir felaket. Kızı da böyle bir babayı arayıp soruyor. Allah belasını vermiş neyini arayıp soruyorsun?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER