DOLAR
38,36
EURO
43,66
STERLİN
51,12
GRAM
4.141,54
ÇEYREK
6.809,09
YARIM ALTIN
13.609,18
CUMHURİYET ALTINI
27.091,89

Hatay sahilinde ölü Akdeniz foku bulundu

 Hatay sahilinde ölü Akdeniz foku bulundu
Hatay’ın Dörtyol ilçesi sahilinde ölü fok balığı bulundu.

Sahilde yürüyüş yaparken hareketsiz bir fokla karşılaşan vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Akdeniz cinsi fokun kafasının olmadığını tespit etti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli su ürünleri mühendisi Esabil Taşkın, ölü fokun yaklaşık 1 metre 60 santimetre boyunda olduğunu söyledi.

Sualtı Araştırmaları Derneği Akdeniz Foku Araştırma Grubu (SAD-AFAG) Koordinatörü Cem Orkun Kıraç da fokun başka bir yerde öldüğünü ve akıntıyla Dörtyol sahiline vurduğunu değerlendirdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER