Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de yatırımcılarla buluşacak

 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de yatırımcılarla buluşacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York şehrinde düzenlenen 15’inci Türkiye Yatırım Konferansı kapsamında ABD’li dev şirketlerin üst düzey yöneticileriyle buluşacak. Konferansta ABD’li iş insanlarına Türkiye’de doğrudan yatırım fırsatları ve iş birliği olanakları anlatılacak.

Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK), New York'ta 15'inci Yatırım Konferansı'nı düzenliyor.

23-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak konferansta ABD'li yatırımcılar ve Türk yetkilileri bir araya gelecek.

Konferansın açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Erdoğan, ABD'li dev şirketlerin üst düzey yöneticilerine hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fortune 100'de yer alan 25 büyük firmanın yöneticileriyle yuvarlak masa toplantısında bir araya gelecek. ABD'li iş insanlarına Türkiye'ye doğrudan yatırım fırsatları ve iş birliği olanakları anlatılacak.

Ekonomi yönetimi sunum yapacak
Ekonomi yönetimi de Amerikalı fon yöneticileri ile görüşecek. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de konuşmacı olduğu konferansta, ekonomi programına ilişkin detaylar paylaşılacak.

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan da yatırımcılara para politikasının genel durumuyla ilgili bir sunum gerçekleştirecek.

Programda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımcılara yönelik hitabı olacak.

Bakan Bolat'ın iki ülke arasındaki ticaret hacminin potansiyeline vurgu yapması bekleniyor.

Konferansın kapanış konuşmalarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ve Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER