Mekpan Panel’den birincilere ödül

 Mekpan Panel’den birincilere ödül
Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu’ndan 2024 yılı Liseye Geçiş Sınavı’nda(LGS) başarılı olan öğrencileri Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı kutlayarak, ödüllendirdi.

Okulda gerçekleştirilen ödül törenine Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Eğilmez, Rehber Öğretmen Enes Aydın, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve LGS' de başarılı olan öğrencilerle velileri katıldı. 

Mekpan Panel' e teşekkür

Ödül töreninde konuşan Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Eğilmez, okula verdiği destek ve LGS' deki başarılı olan öğrencileri ödüllendirdiği için Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı 'ya teşekkür ederek,

"Okulumuz Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Rüveyda Rana Bedir LGS' de Okul 1.si,  Ayşe Kanarya okul 2.si ve Elif Erva Gürpınar da okul 3.sü oldu. Okulumuz öğrencilerinin bu başarısı Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı tarafından ödüllendirildi. Okulumuza her zaman yardımlarını ve desteklerini veren Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı Beyefendiye, öğrencilerimizin eğitiminde fedakârca çalışan öğretmenlerimiz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  "Mekpan Panel olarak, başarıyı ödüllendirmeyi geleneksel hale getirdik” Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı LGS' de başarılı olan öğrencileri kutlayarak, "Mekpan Panel olarak okullarımızdaki başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla ödüllendirmeyi geleneksel hale getirdik. Konya'da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin LGS' deki başarılarını ödüllendirdik. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarken, vatanımıza ve milletimize faydalı nesiller yetiştiren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimize tüm eğitim hayatında başarılarının devamını dilerim. Mekpan Panel olarak, eğitim ve sağlık alanını desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.     Konuşmaların ardından Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu LGS okul 1. si olan Rüveyda Rana Bedir'e laptop bilgisayar, LGS okul 2.cisi Ayşe Kanarya' ya bisiklet ve okul 3.cüsü Elif Erva Gürpınar'a da akıllı saat hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”