E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

METEOROLOJİ UYARDI! | Aksaray’a gök gürültülü sağanak yağış geliyor!

İnternet Editörü
08 Temmuz 2024 Pazartesi 16:05
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Aksaray merkez dahil 8 ilçesi için hava tahmin raporlarını listeledi. Aksaray’a gök gürültülü sağanak yağış geliyor. İşte Aksaray hava durumu…

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Aksaray ve 8 ilçesi için güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Peki Aksaray için 5 günlük hava durumu nasıl? İşte Aksaray hava durumu

Aksaray'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Aksaray'ın 8 ilçesi için hava tahmin raporlarını sundu. Buna göre Aksaray'a 10 Temmuz Çarşamba - 11 Temmuz Perşembe günleri gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Aksaray ve çevresindeki ilçelerde önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu oldukça değişken olurken, 9 Temmuz Salı günü Aksaray'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise 18 ila 31 derece arasında değişkenlik gösterecek.

Aksaray'da 10-11 Temmuz günlerinde ise gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olurken sıcaklıklar 19-32 derece arasında olacak. 12 Temmuz Cuma günü hava parçalı bulutlu ve sıcaklıklar 20-33 derece arasında seyredecek.

Aksaray'ın ilçelerinde de benzer bir hava durumu görülüyor. Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi ve Sultanhanı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışlı günlerin yanı sıra parçalı bulutlu günler yaşanacak. İlçelerde sıcaklıklar genellikle 16-34 derece arasında değişecek.

Vatandaşların özellikle sağanak yağışlı günlerde dikkatli olması ve hava durumunu takip etmeleri öneriliyor.

 

DİĞER HABERLER