E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

İzmir’de su kesintisi! Hangi bölgeler etkilenecek? Sular ne zaman gelecek?

İnternet Editörü
11 Temmuz 2024 Perşembe 14:42
İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşanacak su kesintisi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Yapılan açıklamaya göre, 12 Temmuz 2024 Cuma tarihinde bazı bölgelerde planlı bakım ve onarım nedeniyle su kesintisi yaşanacak. Hangi bölgelerde kesinti olacağını İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) listeledi. Tıkla-Öğren

İZSU, İzmir'de bakım ve onarım çalışmaları sebebi ile suların kesileceğini açıkladı ve bölgeleri listeledi. Belediye yetkilileri, kesinti süresince vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemlerin alınacağı ve su tankerlerinin belirli noktalarda hizmet vereceğini açıkladı.

VATANDAŞLARA UYARI

Yetkililer, kesintiden etkilenecek bölgede yaşayan vatandaşlardan su kesintisi öncesinde gerekli tedbirleri almalarını ve su depolamalarını rica etti. Ayrıca su kesintisi sırasında su tasarrufu yapılması ve zorunlu olmadıkça su kullanımından kaçınılması gerektiğini vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların tamamlanması ardından suyun tekrar verileceğini ve olası bir aksaklık durumunda vatandaşların "Alo 185” çağrı merkezi üzerinden bilgi alabileceklerini belirtti.

Su kesintisi hangi bölgelerde, hangi saatlerde daha fazla bilgi almak ve güncellemeleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

https://www.izsu.gov.tr/tr/SuKesintileri/SuKesintisiBilgileri/22

 

DİĞER HABERLER