E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

İbni Sina’dan sivilceleri anında kurutacak tarif!

15 Haziran 2024 Cumartesi 09:55
Hekimlerin piri olarak bilinen İbni Sina birçok tarifi ve tavsiyesi ile bilinir. Etkili çözümleri farklı dertlerden kurtulmayı sağlarken bu kürü tüm sivilcelerden, sivilce lekelerinden eser bırakmayacak. İşte İbni Sina’nın o mucizevi kürü...

Sivilceler, sivilce izleri, lekeleri sosyal hayatı tamamen bitiren sorunlar olarak hayatı bir tür işkenceye çevirebiliyor. Günlerce çıkmayan, bulunduğu yerde ağrı, kızarıklık ve şişkinlik yapan sivilcelere tek bir kür ile çözüm!

Siyah sarımsak ile sivilcelere son!

Gelmiş geçmiş en büyük tıp bilimcisi ve doktor İbni Sina inatçı sivilceler ve izleri için siyah sarımsak kürünü öneriyor. Üstelik siyah nokta ve gözeneklere de faydası olan bu kürü hazırlaması yalnızca birkaç dakika.

İbni Sina'dan alınan kür tarifine göre ilk olarak 3 diş siyah(kara) sarımsağı havanda bir yemek kaşığı zeytin yağı ile beraber eziyoruz. Daha sonra birkaç yaprak ısırgan otu ekliyoruz. İyice dövüp ezdikten sonra sivilcelerin bulunduğu yerlere sürüyoruz.

Tüm yüze sürülebilen bu kür ciltte kuruluk yapabileceği için sivilce olmayan yerlere daha az sürülmesi tavsiye ediliyor.

Sadece sivilcelere ve lekelerine çare olmakla kalmayan bu kür gözeneklerin sıkılaşmasında da etkili bir çözüm olarak kullanılabiliyor.

Sivilce lekelerinizden ve sizi rahatsız eden sivilcelerinizden kurtulmanın çözümü sadece 5 dk!

DİĞER HABERLER