E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Cam temizliği yaparken bu yöntemi deneyin. Camlarınız pırıl pırıl olacak!

12 Haziran 2024 Çarşamba 13:50
Bu basit yöntemle bayramda camlarınızı pırıl pırı olacak ve misafirlerinize temiz parlak bir evde ağırlayacaksınız.

Cam temizliği, evde temizlik yaparken en dikkat edilmesi gereken yerlerden birisidir. Dışardan gelen toz, duman ve kötü havanın etkisiyle camlar çok çabuk kirleniyor. Özellikle bayram önceci yapılan temizliklerde bu yöntemle cam temizliği yapmanız çok kolaylaşacak.

Cam temizliği yaparken bu yöntemi deneyerek çok kolay şekilde camlarınızı parlatabilirsiniz.

Bayram temizliğinin geldiği bu günlerde, hemen herkes evini köşe bucak temizlerken, pek çok kişinin başını ağrıtan alanların başında cam temizliği gelmektedir.

Camlarda bulunan lekeleri kısa sürede temizleyebilmek son derece zor bir durum olurken, camları yalnızca 5 dakika içerisinde tertemiz yapmanın sırrı bulundu.

Bu karışım sayesinde camlarınızdaki tüm pislik ve kalıntılar akıp gidecek. İşte camları ışıl ışıl yapmanın o pratik ve etkili yolu...

Camları kısa sürede temizleyebilmek aynı zamanda camlarda bulunan tüm lekeleri yok edebilmek için uygulanması gereken belli başlı formüller bulunmaktadır. İşte camları ışıl ışıl yapan o etkili temizleme suyu

Uygun bir sprey şişesinin içerisine bir miktar karbonatı alın. Ardından içerisine bir miktar da beyaz sirke ilave edin. İyice çalkalayın.

Çalkama işlemini tamamladıktan sonra içerisine bir miktar diş macunu ve bir miktarda da bulaşık deterjanı parlatıcısı ilave edin.

Homojen oluncaya dek çalkalayın. Bu karışımı camlarınıza sıkın ve mikrofiber bir bez yardımıyla güzelce temizleyin. Temizleme sürecinden sonra tüm lekelerin çıktığını camlarınızın ise ışıl ışıl olduğunu göreceksiniz.

Kaynak: Gerçek Gündem, Youtube.com

DİĞER HABERLER