E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

3 farkı bulan dahi sayılıyor! Sadece 15 saniyeniz var…

14 Kasım 2023 Salı 11:00
Optik yanılsama testinde 3 farkı bulmanız gerekiyor. Şirin köpeklerin olduğu resimdeki farkları bulmak için 15 saniyeniz var. Yüksek IQ’lu insanlar bu tesi başarıyla geçince dahi sayılıyor.

Optik illüzyon testler insanlarda kişisel gelişimi sağlıyor. Rutin olarak optik yanılsama, IQ test çözmek insanların sorunlar karşısında tepki vermelerini keskinleştirdiği kanıtlandı. Bu çerçevede şimdi şirin köpeklerin yer aldığı bir resmi sizlerle paylaşıyoruz ve aradaki farkları bulmanızı istiyoruz.

15 SANİYEN VAR FARKI BUL!

Yukarıda yer görselde 3 fark var. Bu farkları bulmak için ise sadece 15 saniyeniz var.

Arayışınıza yardımcı olmak için işte bir ipucu: köşeler, kenarlar veya karmaşık tasarımlara sahip alanlar gibi görsellerin belirli alanlarına odaklanın. Bazen farklılıklar göz önünde gizlenir ve zeki bir göz tarafından ortaya çıkarılmayı bekler.

İŞTE SONUÇ

Şimdi, göz önünde saklanan sırları açığa çıkaralım. Öncelikle bakışınızı sol üst köşeye çevirin burada hafif bir renk değişimi ilk farkı oluşturur. Ardından, şekildeki akıllıca bir değişikliğin keşfedilmeyi beklediği sağ alt bölüme gidin. Son olarak, özellikle üçüncü ve son ayrımı işaret eden sinsi yeniden düzenlemeye dikkat ederek, karmaşık desenlere odaklanın.

DİĞER HABERLER