E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

“Yine de 1 puan çok değerli”

19 Mayıs 2024 Pazar 14:07

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Kayserispor maçının ardından konuştu. Maçı 11'e 11 tamamlamanın kendileri için daha avantajlı olabileceğini ifade eden Çamdalı, hakemin ikinci yarı takdir haklarını Kayseri'den yana kullandığını öne sürdü. Çamdalı, "Kaçırdığımız çok fazla pozisyon var. 2 tane direkten dönen topumuz direkten döndü. Bir de sayılmayan bir golümüz var. Yine de 1 puan çok değerli” dedi.

"Bugünü sadece ötelemiş olduk”

Ali Çamdalı, "Önümüzdeki hafta Galatasaray ile zorlu bir maçı var. Hatay'ın berabere kalmasının, bugünü sadece ötelemiş olduğunu düşünüyorum. Umarım haftaya istediğimiz puanları alıp, ligi bir şekilde garantiler, yeni sezona hazırlanırız” diye konuştu.

"Hakem penaltının etkisinde kalmış”

Çamdalı ,”İlk yarı kırmızı kart netti. Bence çok doğru bir karar. Hakem, ikinci yarı bunun etkisinde biraz kalmış olabilir. Takdir haklarını biraz Kayseri'den yana kullandı. Penaltıyı çalmasa VAR çağırır mı, ondan da şüpheliyim. O kırmızı kartın sanki etkisinde kaldı. Ama öyle karar verdi, yapacak bir şey yok. Pozisyonları değerlendirseydik bunları konuşmayacaktık. Haftaya Galatasaray maçı var. Aynı şekilde, bu maça nasıl hazırlandıysak, aynı şekilde hazırlanıp, gerekeni yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

(Selman Kaya)

 

DİĞER HABERLER