E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Potada düşüş sürüyor! 10 maçta 9 mağlubiyet

19 Şubat 2024 Pazartesi 13:32
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor’da kötü gidişat sürüyor. Sezona mütevazı bir kadroyla başlamasına rağmen play-off hedefleyen yeşil-beyazlılar, son 10 maçında aldığı 9 mağlubiyetle hedefini zora soktu

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig'de mücadele eden Konyaspor'da kötü gidişat devam ediyor. 2023-24 sezonuna mütevazı bir kadroyla başlamasına rağmen play-off hedefleyen Potanın Kartalları, son 10 maçında aldığı 9 mağlubiyetle hedefinden uzaklaştı. Konyaspor'un kötü gidişatını ne zaman sona erdireceği merakla bekleniyor.

Son 10 maçta 9 mağlubiyet

Konyaspor, son haftalardaki performansıyla taraftarını oldukça üzdü. Ligde çıktığı son 10 maçında 9 mağlubiyet ve 1 galibiyet alabilen Potanın Kartalları, puan cetvelinde play-off potasından çıkıp küme hattına yaklaştı.

Sezonun ikinci serisi

Konyaspor, bu sezonun ikinci mağlubiyet serisini oluşturdu. İlk olarak ligin 16 ve 21. haftaları arasında oynanan Ankaragücü, Bornova Belediyesi Karşıyaka, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Iğdır ve Kapaklıspor maçlarından mağlup ayrılan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk mağlubiyet serisini yaşamıştı. Finalspor galibiyetle seriyi noktalayan Konyaspor, akabinde çıktığı son 3 maçında ise Fenerbahçe Koleji, Esenler Erokspor ve Kocaeli Kağıtspor'a mağlup olarak bu sezonki ikinci mağlubiyet serisini yaşıyor. 

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER