E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor-Fenerbahçe arasında kader maçı!

01 Mayıs 2024 Çarşamba 14:58
Konyaspor, Süper Lig’in 35. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hem Konyaspor’un küme düşmesi durumunu hem de Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışındaki kaderini belirleyecek maç 6 Mayıs’ta oynanacak.

Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Fahrdun Omerovic'in görevden ayrılmasının ardından yoluna sportif direktör Ali Çamdalı ile devam eden Anadolu Kartalı, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi. Konyaspor ile Fenerbahçe arasında 6 Mayıs Pazartesi günü Konya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. 

Çamdalı'dan toplantı

30 Nisan Salı günü takımla birlikte ilk çalışmasına çıkan Ali Çamdalı, antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Kulübün içinde bulunduğu sürece dikkat çeken Çamdalı, bu gemiyi hep birlikte sağ salim limana yanaştırmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. 

Taktik antrenmanlara hız verildi

Çiçeği burnunda teknik direktör Ali Çamdalı, Fenerbahçe'nin son maçlarını analiz etti. Rakibin eksik yönlerini teknik ile birlikte belirleyen Çamdalı, sarı-lacivertli ekibin dezavantajlarını avantaja çevirmek için farklı varyasyonlar içeren çalışma metotları geliştirdi. Konyaspor'un Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. (Selman Kaya)

DİĞER HABERLER