E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor Başkan’ı Ömer Korkmaz’dan camiayı rahatlatan açıklama

01 Temmuz 2024 Pazartesi 14:09

Konyaspor Başkan'ı Ömer Korkmaz,  camianın yüreğine su Serpen açıklama geldi Başkan Korkmaz, yeni sezon planlaması ve transfer yasağını kaldırmak adına kollarını sıvadıklarını belirterek, "Süper Lig'de kaldığımız 26 Mayıs Pazar gününün hemen ertesinde kolları sıvadık. Yönetim kurulumuzda bir daha böylesine acı bir tecrübe yaşamamak adına, neler yapabileceğimizi uzun uzun konuştuk. Planımızı ve rotamızı belirledik. Önümüzdeki ilk hedef, kulübümüze UEFA tarafından verilen transfer yasağını kaldırmaktı.

TRANSFER YASAĞI KALKTI

Kısa süre içerisinde en büyük engel olan transfer yasağını kaldırmayı başardık. Konyaspor'umuzun transfer tahtasını açarken her daim yanımızda olan, bizleri asla yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki kenetlenmenin, birlik ve beraberliğin mimarı Konyaspor sevdasına şahit olduğum Uğur Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

UĞUR İBRAHİM ALTAY'A ÖZEL TEŞEKKÜR 

Kamp dönemini iyi geçirmek istediklerini kaydeden KORKMAZ, "Yeni umutlar ve yeni hedefler diyerek başladığımız bu yolda, takımımız pazartesi günü toplanacak. Konyaspor'umuz, birinci etap kamp çalışmalarını Kayacık Tesisleri'mizde yapacak. Daha sonra Kayseri'ye gidecek takımımızın üçüncü etap kamp hazırlıklarını ise yurt dışında yapmasını planlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarımız ve tek gayemiz, Konyaspor'umuzun lige hazır olması yönündedir. Takımımız, inşallah verimli kamp dönemi geçirecek ve lige hazır olacaktır” diye konuştu.

(Sibel Elmas)

DİĞER HABERLER