E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor 10 futbolcuyla yollarını ayırdı! İşte ayrılan futbolcular

15 Haziran 2024 Cumartesi 13:27
Süper Lig’de 2024-25 sezonu öncesinde gelen ve giden oyuncular netlik kazanmaya başladı. Konyaspor, sözleşmesi sona eren 10 futbolcuyla yeni kontrat yapmazken; bir futbolcu da renklerine bağladı

Konyaspor, Süper Lig'in 2024-25 sezonu öncesinde hareketli günler geçiriyor. Sözleşmesi sonra eren 10 futbolcuyla yeni kontrat yapmayan yeşil-beyazlar, Hırvat bir savunma oyuncusunu da renklerine bağladı. Konyaspor, bayramdan sonra transfer çalışmalarını hızlandırarak devam ettirecek.

10 futbolcuyla yollar ayrıldı

Konyaspor'da sözleşmesi sona eren 10 futbolcuyla yeni kontrat yapılmadı. Anadolu Kartalı Ahmet Oğuz, Alexandru Cicaldau, Valon Ethemi, Teenage Hadebe, Soner Dikmen, Muhammet Demir, Cebrail karayel, Kahraman Demirtaş, Anderson Niangbo ve Yunus Mallı'ya emeklerinden ötürü teşekkür etti. Öte yandan sezonun bitimine 1 ay kala sözleşmesi feshedilen Bruno Paz'a da herhangi bir teşekkür mesajı yayınlanmadı.

Josip Calusic, Konyaspor'da

Konyaspor, dış transferdeki ilk hamlesini de savunma hattına gerçekleştirdi. Anadolu Kartalı bir dönem Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb, Celje gibi takımlarda forma giyen ve son olarak Sırbistan 1. Lig ekiplerinden FK TSC Bačka Topola'da top koşturan Josip Calusic'i renklerine bağladı.

Nzonzi ile görüşmeler devam ediyor

Konyaspor yönetimi iç transferde ise Steven Nzonzi ile görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı kurmaylar geride bıraktığımız sezonun ikinci devresinde harika bir performans sergileyen tecrübeli futbolcu yeniden kadroda tutmak istiyor. Fransız yıldıza son teklifini ileten yönetim beklemeye koyuldu. (Selman Kaya) 

DİĞER HABERLER