E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

BAL’da 17. hafta heyecanı

24 Şubat 2024 Cumartesi 13:25

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 17. hafta heyecanı 25 Şubat Pazar günü oynanacak maçlarla yaşanacak. 7. Grup'ta ilk 5'te yer alan Konya temsilcileri Akşehirspor, Ömeranlıspor ve Sarayönü Belediyespor, bu haftaki rakipleriyle kıyasıya mücadele edecek. Lider Akşehirspor kendisiyle zirve ortağı olan Niğde Belediyespor'a konuk olurken Ömeranlıspor ise İmamoğlu Belediyespor deplasmanına çıkacak. Burada yer alan diğer bir Konya temsilcisi olan Sarayönü Belediyespor ise evinde Sarıçam Kürkçülerspor'u ağırlayacak. 25 Şubat Pazar günü oynanacak maçların tamamı saat 14.00'te başlayacak.

Liderler karşılaşıyor

Bu hafta BAL'da sadece grubun değil ligin derbisi oynanacak. 7. Grup'ta 37 puanlı lider Akşehirspor, kendisiyle aynı puana sahip Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk devresinde Akşehir'de oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken bu hafta oynanacak maçta nasıl bir sonuç çıkacağı ise merakla bekleniyor.

Ömeranlıspor, Adana deplasmanında

Burada yer alan diğer bir Konya temsilcisi olan Ömeranlıspor ise, Adana deplasmanına çıkacak. 26 puanla 5. sırada yer alan Ömeranlı ekibi, kendisinden 5 puan farkla 1 basamak altta yer alan İmamoğlu Belediyespor'un konuğu olacak. Mavi-beyazlılar zorlu maçı kazanarak ilk 5'teki yerini sağlama almak istiyor.

Sarayönü zirveyi yakalamak istiyor

Diğer bir Konya ekibi olan Sarayönü Belediyespor, evinde başka bir Adana temsilcisi olan Sarıçam Kürkçülerspor'u ağırlayacak. Sarayönü ekibi bu maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. 

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER