E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

ANMEG’den Ünlü’ye ziyaret

28 Ocak 2024 Pazar 10:34

Anadolu Medya Grup (ANMEG) Başkanı Ahmet Özer, İcra Kurulu Üyesi İlker Özkan ve ANMEG mütevellisi Nurettin Bay Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü'yü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Ünlü "Ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun oldum.Hem kendi adıma hem de halter ailemiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.

"Paris için puanlar alıyoruz”

Gelecek müsabakalar hakkında da bilgi veren başkan Ünlü,

"Önümüzdeki hafta Ankara'da 2024 yılının ilk müsabakası düzenlenecek. Yıldızlar, Gençler,  U23 ve Büyükler Erkekler ve Kadınlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nı gerçekleştireceğiz. Buradaki müsabakalar aynı zamanda 8 Şubat'ta Bulgaristan'da yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası'na katılacak sporcularımızı belirleyecek. Bu açıdan da ayrıca büyük bir önem taşıyor. Bu da Paris için puan ve kota verecek organizasyonlardan birisi. Özellikle burada hem kadın hem de erkek takımlarımızda ciddi bir hazırlık süreci geçiyor. İnşallah çok daha fazla madalyalar alırız. Hedefimiz geçmiş şampiyonalarda olduğu gibi Türk halteri adına en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek ve başarılı olmak” diye konuştu.

"Sporu seven bir Cumhurbaşkanımız var”

Başkan Ünlü,

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Hemen akabinde şu andaki spor bakanımız da sporun içinden gelen birisi. Dolayısıyla Türk sporuna destek her zaman devam ediyor. Biz de müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak bunun karşılığını vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

(Selman Kaya)

 

DİĞER HABERLER