E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Güneş yanıklarına tek çırpıda çözüm! Siyah çayı bu şekilde kullanarak...

İnternet Editörü
09 Temmuz 2024 Salı 13:18
Yaz mevsiminin başlaması ile beraber deniz sezonu açıldı. Sabah akşam denize giren herkesin yaşadığı sorun ise güneş yanıkları. Bazen ne kadar güneş kremi kullanırsanız kullanın yine de güneş teninizi yakabilir ve dayanılmaz acılarla baş başa kalabilirsiniz.

Güneş yanığı gibi dayanılması zor acıların çözümü genelde eczanelerden alınan kremler vs olabilir. Ancak bunun çok daha doğal, masrafsız ve kolay bir yolu var. Siyah çay! Evet, sabah akşam hem sıcaklarda hem soğuklarda aksatmadan içtiğimiz siyah çay güneş yanıklarına da oldukça faydalıdır. 


Güneş yanığına siyah çay formülü! 


Siyah çay posasındaki tanecikler tendeki yanık, kızarıklık ve tahriş gibi rahatsızlıkları yatıştırır. Bununla beraber Cilt temizler, kirden arındırır ve düzenli kullanılırsa doğal bir parlaklık kazandırır.

 


Siyah çayı soğuduktan sonra cildinize, güneş yanığı olmuş her alana sürebilirsiniz. Biraz beklettikten sonra duş almanız yanıklarınızın derecesini hafifletecektir. 
Ten yanıklarının yanı sıra kuru saçlara da iyi gelen siyah çay duştan sonra saçınızda birazcık bekletmeniz ve durulamanız ile çok daha yumuşak ve bukleli saçlar elde etmenizi sağlayabilir. 

 

DİĞER HABERLER