E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Bahar dizisine yeni oyuncu geliyor! 12. Bölümde diziye katılacak

08 Mayıs 2024 Çarşamba 11:45

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Bahar, 12. Bölümü ile 14 Mayıs Salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. Fenomen dizinin güçlü kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Dora Ersoy karakteri ile diziye giren ünlü oyuncu fragmanda gösterildi.

Bahar dizisine yeni oyuncu geliyor!

Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümde diziye yeni bir karakter daha katılıyor. Ünlü oyuncu Yasemin Allen'in hayat vereceği Dora Ersoy 12. Bölüm tanıtımında yer aldı. 12. Bölüm itibariyle diziye katılacak Allen, özgür ruhlu bir karakteri canlandıracak.

Bahar dizisi oyuncuları:

Güçlü kadrosu ile televizyon ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasına giren Bahar dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş…

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bahar dizisinin senaryosu ise Ayça Üzüm tarafından kaleme alınıyor. Bahar dizisinin kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi ünlü isimler var. Yasemin Allen de dizinin önemli karakterlerinden biri olacak.

DİĞER HABERLER