E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Bedriye Kılıç’ın cesedi 1 yıldır bulunamadı

06 Temmuz 2024 Cumartesi 12:51
Konya’nın Akşehir ilçesinde kayıp olarak aranan ve daha sonra eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın (35) cesedi 1 yıldır bulunamadı.

Akşehir ilçesinde 6 Temmuz 2023 yılında kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada, Kılıç'ın izine rastlanmadı. 

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, Müge Anlı'nın programına katıldı. Yayındaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, memleketi Akşehir'e giderken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı.  Emniyete götürülen Tayfur Kılıç sorgusunda cinayeti itiraf etti. 

CESEDİ 1 YILDIR BULUNAMADI 

Evde, eşi Bedriye Kılıç'ı boğarak öldürdüğünü itiraf eden cani koca Tayfur Kılıç, eşinin cesedini Akşehir- Isparta kara yolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attığını söyledi.

Olayın ardından Tayfur Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler tarafından bölgede uzun süredir aranan Bedriye Kılıç'ın cesedine aradan tam 1 yıl geçmesine rağmen henüz ulaşılamadı.

DİĞER HABERLER